Excusses

Ik wil beginnen met vergeving te vragen aan een ieder die mij kent en waarbij ik druk heb neergelegd aangaande hoe ik tegen Jezus Christus aankijk, ik hoop oprecht dat jullie me kunnen vergeven.
Het is net of ik nu pas werkelijk zie, dat Jezus voor iedereen anders is, of misschien moet ik het anders zeggen, dat wie Jezus Christus aanneemt als Zoon van God een eigen relatie krijgt met de Zoon van Hem.
Dus wat ik ervaar als mijn leven afleggen, kan dus voor een ander een heel ander impact hebben.
Wel ben ik overtuigd dat de Heilige Geest alles wat bij mij niet goed is mij te bovenbrengt, en als er bij een ander diezelfde dingen spelen Hij (de Heilige Geest) die dingen ook bovenbrengt zodat wij ze aan het licht kunnen brengen en ze door het kostbare bloed van Jezus Christus volledig uitgewist kunnen worden, want in Hem zijn we een nieuwe schepping zegt Paulus.
Maar even terug op het feit dat ik druk heb gelegd, wat ik echt hoop dat jullie me kunnen vergeven, ik ervaar al vanaf het begin van mijn bekering, dat ik op mijn God volledig mag vertrouwen, dat is natuurlijk in horten en stoten gegaan, en nog steeds niet compleet,maar mijn innerlijke drang om Jezus werkelijk te volgen,( zoals Simon, Jacobus,Johannes in Lucas 5 vers 11)
En ook al kom ik steeds dichter bij dat punt, op één of andere manier is er altijd wel iets dat je weerhoud om echt alles los te laten, maar die drang erachter is zo groot en vanuit mijn hart denk ik zo puur, dat elke andere optie waardeloos is, en dat lieve mensen is wat ik iedereen gun een relatie met Jezus Christus die al het andere te boven gaat, maar wat ik dus heb gezien is dat dat voor een ieder anders is.
Één van mijn lievelingsteksten is Matteüs 6 31-34 Makt u dan niet bezorgd, zeggende: Wat zullen wij eten, of wat zullen wij drinken, of waarmede zullen wij ons kleden? Want naar al deze dingen gaat het zoeken der heidenen uit. Want uw hemelse Vader weet,dat gij dit alles behoeft. Maar zoekt eerst Zijn Koninkrijk en Zijn gerechtigheid en dit alles zal u bovendien geschonken worden.
En als ik dit lees heb ik altijd zoiets van ok als ik eerst U zoek en Uw zoon Jezus Christus die mijn gerechtigheid is wat alleen kan door de Heilige Geest, dan zal Vader God me laten zien wat ik mag doen om Hem hier op aarde zichtbaarder te maken, en de rest zal me gegeven worden, klinkt logische toch, maar waarom is het dan zo verrekte lastig om te doen, even een aantal van mijn obstakels, allereerst ik ben verantwoordelijk voor mijn gezin,( terwijl ik dat in werkelijkheid niet kan en doe want God zorgt voor mij en mijn gezin ) Dan de huur moet betaald de studie van onze twee prachtige dochters moet betaald, kleding, eten en drinken.
Gek eigenlijk dat in de tekst staat dat ik me daar juist niet druk om hoef te maken ( want dat doen de heidenen al ) dus waarom is het zo lastig om los te laten, en s’morgens op te staan en God te zoeken door Zijn Zoon met hulp van de Heilige Geest en dan maar doen wat Hij laat zien, in plaats van mijn dagelijkse ritme “wat nergens toe leidt”.
Hiermee wil ik jullie even mijn drijfveer laten zien waarom ik zooooo graag volledig op God wil vertrouwen door het offer van Mijn vriend Jezus Christus door de Heilige Geest, en ik wil dit niet gebruiken om onder mijn excuus uit te komen dus bij deze hoop ik nogmaals dat ieder die mij kent en deze druk ervaren heeft mij wil vergeven, want Halleluja Hij is goed.

Als je je aangesproken voelt en persoonlijk benaderd wil worden ivm hetgeen ik je heb aangedaan kan je altijd even mailen voor een verdere afspraak op mario@FatherJesusSpirit.nl, en ook voor alle andere reacties natuurlijk liefs en Gods oneindige liefdevolle zegen.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.