Er staat geschreven!

Wat een hoop!, dat is onze God

Op basis van Matteüs 4:10 ; Toen zeide Jezus tot hem: Ga weg, satan! Er staat immers geschreven: De Here, uw God, zult gij aanbidden en Hem alleen dienen.

Wat wilde satan toen en wat wil hij nu nog steeds, dat wij buigen en hem aanbidden, en zoals Jezus zegt er staat geschreven, en als wij die door het kostbare bloed van Jezus Christus dus kinderen zijn van de Allerhoogste, God zelf dus, dan hoeven wij niet moeilijk te doen en mogen we gewoon zeggen er staat geschreven.
Want als kinderen van God willen we alleen Hem aanbidden en Hem alleen dienen, en dan zal satan ons dus met rust laten.
Alle druk die we soms voelen van satan om ons in dat verleden ( vol van fouten ) te houden of misschien wel de toekomst in te douwen, omdat er nieuwe dingen staan te gebeuren, die misschien wel heel erg lijken op dingen die in het verleden juist mislukte en waar satan zo graag naar verwijst, terwijl het gewoon nieuwe dingen zijn en ook al lijken ze op iets uit het verleden de uitkomst van dit nieuwe staat alleen vast voor God, en satan weet niet of het nu wel lukt of niet, maar hij wil in ieder geval dat jij er niet aan begint, want dan heb je zo en zo gefaald!
We mogen dat dus allemaal naast ons neerleggen, omdat we hem niet dienen, maar de Levende God, en dus mogen we ons richten op wat God ons zegt en richten op wat God van ons vraagt, want als God iets vraagt weet Hij ook zeker dat jij dat kan en dat jij dat tot een goed einde zal brengen samen met Hem.
Dus we hoeven dat wat satan wil zeggen niet aan te horen, want Paulus zegt dat zo mooi, neem dan alle gedachten in krijgsgevangenschap, en zet ze onder de autoriteit van Jezus Christus, en focus je op wat God de Vader tegen je zegt, want daar kunnen en mogen we wat mee doen, want we zijn Zijn bezit, omdat we ons leven aan Hem hebben gegeven, want wie zijn leven wil behouden moet het verliezen, en wie zijn leven verliest die zal het behouden, ( eigen interpretatie, maar het staat geschreven ?) en Halleluja God is mijn leven door het geweldige offer van Zijn Zoon Jezus Christus door de Heilige Geest Halleluja Halleluja Amen.

Als je wil reageren kan dat altijd op : mario@FatherJesusSpirit.nl.
Liefs en Gods oneindige liefdevolle zegen.
Mario.

Gerelateerde berichten